Wanddecoratie

Wij bieden onze creatieve diensten aan om uw bedrijfsruimte naar wens vorm te geven. Kunstwerk op maat heeft ruime ervaring met grote wandschilderingen. We hebben onder andere gewerkt voor RTL Nederland, ASR Verzekeringen, Rabobank, Radio 538, Gemeente Zeist en verschillende woningbouwcorporaties. Informeer naar de mogelijkheden om een sfeervolle werkomgeving te creëren

KNVB centrum Zeist

Voor het KNVB centrum Zeist hebben we in het spelers restaurant chalkborden gemaakt, 150 x 150 cm


Wandschildering kinderkamer op paneel

Ditzo Verzekeringen in Zeist

"Ons call center had een saaie uitstraling, de collega’s op de werkvloer waren het er over eens dat er wat moest veranderen. Via via leerde ik het werk van Kunstwerk op maat kennen en heb contact met hen gezocht. We hebben hen de vrije hand gegeven. Ze kwamen met het idee een grote wandschildering te realiseren waarbij de huisstijlkleur blauw een prominente aanwezigheid heeft gekregen. De tropische vissen en de reuzenschildpad steken mooi af in hun kleurrijke uitwerking. Het geheel heeft het kantoor een frisse energieke uitstraling gegeven."

Arne Bezemer, DITZO verzekeringenBrasserie TOF in Zeist

Leon en Bas van Brasserie Twist of Flavours in Zeist vroegen ons om een eigentijdse wandschildering te maken van elf bij vier meter. We hebben gekozen om verschillende stijlen van schilderen te combineren en in een wijds landschap te plaatsen, uitgevoerd in een beperkt kleurenpalet. In samenspraak met de twee eigenaren zijn we gekomen tot een combinatie van beelden uit verschillende werelddelen. Dit symboliseerd tevens de bedrijfsfilosofie van Brasserie Twist of Flavours. Bekijk een timelapsefilmpje van het project in zeven seconden.


Glow in de Dark

Bij Kinderdagcentrum de Berk in Zeist. Kregen we de opdracht de Snoezelruimte te beschilderen met "Glow in the Dark " verf.

Eetcafe Pandarve in Zeist


Radio 538 in Hilversum


Kinderopvang 't Kruimeltje in Zeist


Bistro Jan in Zeist

Voor Bistro Jan in Zeist hebben we in samenwerking met de eigenaren een aantal wandschilderingen en een schilderij gemaakt. Centraal hierin staat het beeldmerk van deze nieuwe zaak die gevestigd is op het terrein van Allurepark ‘de Krakeling’. We hebben gewerkt met een pastelkleurig palet in combinatie met goud en zo op een gepaste manier kunst en kleur in de Bistro weten te brengen.