Projecten met scholen/jongeren

Participatieproject maatschappelijk impact i.s.m. scholengemeenschap Schoonoord te Vollenhove Zeist

In samenwerking met Meander Omnium Zeist, de gemeente Zeist en scholengemeenschap Schoonoord te Zeist hebben we samen met de kinderen een muur van veertig meter lang helemaal opgeknapt en beschilderd. De ontwerpen zijn gemaakt door de kinderen zelf; naar aanleiding van de opdracht een icoon te ontwerpen met een positieve wens of boodschap voor de wereld in de toekomst. Het doel van deze maatschappelijke stage was het plein een opknapbeurt te geven en zo een fijne plek te realiseren waar de buurtbewoners samen kunnen komen.


Launch your future met de jongeren van Pluryn Zeist

In opdracht van Launch Your Future en Pluryn hebben we samen met de jongeren van Pluryn Zeist (VSO de Sprong) een aantal buitenwanden van hun accommodatie van de locatie Lindenhorst Zeist beschilderd naar aanleiding van hun eigen ontwerpen. Van de wandschilderingen/graffiti/street-art zijn postkaarten gemaakt deze werden op verschillende locaties in Zeist verkocht. De opbrengst van de verkoop werd aan een goed doel gedoneerd om zo maatschappelijk impact te maken. 


Groep 8  van Jenaplanschool Het Spoor


Groep 8 Ichtus Zeist

Groep 8 van basisschool "Ichtus" te Zeist vierde hun afscheid met een workshop graffiti/street-art.


Eindproject groep 8 Sint Michaelschool

Groep acht van de Sint Michaelschool in de Bilt volgde een workshop graffiti/street-art in ons Atelier.

Als cadeau aan de school ontwierpen zij een wandschildering voor in hun schoolgebouw. We hebben lesgeven in het ontwerpen van een icoon dat past bij het uitvliegen van groep acht. Alle leerlingen hebben onder onze begeleiding hun ontwerp op de muren van het trappenhuis geschilderd in een vrolijk kleurenpalet.


Project in Vollenhove Zeist met basisschool "Op Dreef"

In participatie met de gemeente Zeist en woningbouwvereniging Woongoed Zeist hebben we in de afgelopen periode meerdere kunstprojecten gerealiseerd. Dit was vaak in de vorm van een educatief programma met kinderen van een basisscholen uit de buurt. We hebben lesgegeven en werkten samen aan grote wandschilderingen. Door deelname aan deze projecten voelen de kinderen zich meer verbonden met hun verbeterde leefomgeving.