Projecten

Karls Berlijn

Voor het pretpark Karls Erlebenis-dorf Elstal bij Berlijn,  mochten wij  meewerken aan het decoratiewerk na aanleiding van de ontwerptekeningen van hun designers.

De Melkfabriek Zeist

Samen met de de bewoners van "De Melkfabriek" die dit oude fabriekspand omtoverde tot een fantastisch woonhuis.

Maakte we een passend ontwerp voor  in hun woon en leefruimte. 

Wandschilderingen Karls Berlijn

 

We hebben twee wanddecoraties mogen uitvoeren voor een pretpark in de buurt van Berlijn. De wandschilderingen zijn te vinden in de koffie bar genaamd "California lounge"

 


Freerunning Kerckebosch Zeist

In opdracht van de gemeente Zeist hebben we het Freerunningcircuit bij het Wijkcentrum Binnenbos in de wijk Kerckebosch te Zeist mogen beschilderen. Het Freerunning circuit is opgebouwd uit betonnen onderdelen. Deze onderdelen zijn oude balkons die ontmanteld zijn van de gesloopte flats aan de Prinses Margrietlaan in Kerckebosch.


Restaurant Bell's - speelkamer

We hebben gewerkt met het thema Jungle. Hierbij gekozen voor een wat lichter kleurenpalet op de achtergrond om het luchtig te houden.  De tropische dieren uitgevoerd in een mooi kleurrijk palet en een beetje ruimtelijk in beeld gebracht.
Pub-Restaurant de Reunie te Zeist

Naar aanleiding van de uitvraag van de eigenaar hebben we een decoratieschildering bedacht met een tropisch tintje. We zijn met het idee gekomen dat we het beeldmerk van Miami Vice konden omzetten naar Reunie Zeist en dan niet met de Skyline van Miami maar met die van Zeist. We hebben met spuitbussen en acrylverf gewerkt. De bar is demontabel opgeleverd.Stichting Reinaerde, Kinderdagcentrum ‘De Berk’ Zeist

Kinderdagcentrum de Berk is een plek voor dagbesteding voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige of verstandelijke beperking.

Boeiborden boven de entree en in de patio

Vanuit het team van kindercentrum De Berk is de wens bij ons terecht gekomen om de boeiborden van de vestiging te beschilderen. Ten eerste om de zichtbaarheid en herkenbaarheid vanaf de straatzijde te bevorderen en ten tweede om in de patio de vier zijdes te decoreren met het thema van de vier jaargetijden. Voor beide hebben we gekozen voor eenzelfde manier van vormgeving, kleurrijk ingeschilderde lijntekeningen van dieren en elementen uit de bosrijke omgeving van het centrum. In de achtergrondschildering hebben we een licht verloop toegepast in de kleurstelling.

Entree

We hebben, in nauwe samenwerking met het team, de entree en de hal en de wanden buiten opgefrist met schilderingen en raambestickering. De bestickering is gerealiseerd in hetzelfde handschrift als de decoraties. Deze samen geven het kindercentrum een goed uiterlijk van binnenuit en van buitenaf gezien.


Zandbakruimte

Voor de ruimte met de zandbak is er vanuit de organisatie voor gekozen om deze fris en opgewekt van kleur te gaan beschilderen. In samenwerking met de medewerkers hebben we gekozen voor het thema Regenboog en Woestijn.

Voelborden en pictogrammen

De ingangen van lokalen en de themaruimtes hebben we in opdracht vormgegeven in grote pictogrammen. Hierop zijn de dieren te zien die de groepsruimtes aanduiden en bij de andere ruimtes is te zien wat er in de betreffende ruimte plaatsvind. We hebben dit vormgegeven in dezelfde stijl als de andere schilderingen in en om het kindercentrum. In het totaal hebben we tien borden gerealiseerd. Voor mensen met een visuele beperking is era aan de onderzijde van bord een voelelement toegevoegd.

Snoezelruimte

De snoezelruimte van het complex heeft door inzet van een team vrijwilligers een vernieuwde invulling gekregen. Kunstwerk op maat is gevraagd om een wandschildering te realiseren die goed past in de belevingswereld van een kind die dagbesteding geniet bij De Berk. In samenspraak met het team van begeleiders zijn we gekomen tot een rustige compositie van dieren uit Afrika. We hebben deze zo geschilderd dat de hoofden van de dieren zijn ingevuld met echte pluche exemplaren. Dit is voor de kinderen die in de speel- en relaxruimte zijn een plek voor aanraking, ze kunnen sommige dieren aaien. Verder hebben we gekozen voor een licht kleurenpalet ook om contrasten niet te groot te maken en de ruimte heeft een zachte verlichting om ontspanning te laten ervaren.